HAPPY ASMARA - SUWUN LORONE (Official Music Video)

247336 views

6407  

Executive Producer : Happy Rism

MUSIC PRODUCTION
Songwriter : Happy Rism
Arranger : Deden Mahdyan
Vocal : Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer : Happy Rism
Director : Ita Aprilia
Unit Production Manager : Nadia Aprilia
Editor : Ita Aprilia
Crew : Puspo Nugroho, Joni Ofid, Risky Centul, Ilham Baihaki, Ikhsan Tri
Talent Artis : Theo @theotantri_adi
Talent :Quila Maaleka, Candys Frida
Location : Gumuk Pasir Parangtritis
Southshore Yogyakarta

THANKS TO :
TUHAN YANG MAHA ESA
PASHATI INDONESIA
VIBE INDONESIA
HA TEAM
SOUTHSHORE YOGYAKARTA
AURA BINTANG MANAGEMENT

LIRIK
Aku wes tau mbok gawe tatu seng jeru
Wes mbok larani sak obahe panggah kleru
We seng tak sayang tego ninggalke kenangan
Wes cukup ngerti
We nggawe aku dolanan

Wes suwe aku ngempet loro
Loro jeroning dodo
Nanging tak empet
Amreh piye ku ra loro

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane

Uuuuuuu...

Aku wes tau mbok gawe tatu seng jeru
Wes mbok larani sak obahe panggah kleru
We seng tak sayang tego ninggalke kenangan
Wes cukup ngerti
We nggawe aku dolanan

Wes suwe aku ngempet loro
Loro jeroning dodo
Nanging tak empet
Amreh piye ku ra loro

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane

Saiki aku dewean ora
Bebarengan karo
Kowe seng nglarani ati
Bebas lepas tanpa batas

Matur suwun wes tau nyenengke
Masio akeh tatune
Mugo kowe ora ketekan karmane
Mugo kowe ora ketekan karmane


#HappyAsmara #SuwunLorone #pashati

Untuk info lebih lanjut kalian bisa cek sosial media VIBE
Instagram : @vibe.indonesia
Twitter : @vibe_indonesia
Facebook : vibe.indonesia
Youtube : VIBE Indonesia #1
Online Center 24 Jam : +62 813 1686 8883 / +62 812 856 9191
Official Online Store : https://vibe24jam.id
Shopee: https://shopee.co.id/shop/224869329/
Blibli: https://www.google.co.id/amp/s/www.bl...
Tokopedia: https://www.tokopedia.com/vibeindonesia

Copyright © 2022, HappyAsmaraMusic

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/HappyAsmaraMusic
Instagram : https://www.instagram.com/happy_asmara77
Facebook : https://www.facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :https://www.facebook.com/Happy.asmara.real

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize


Published 9 months ago

TagsSUWUN LORONE Dangdut Koplo happy asmara HAPPY ASMARA TRENDING DC MUSIC DC PRODUTION HA MUSIC DENNY CAKNAN PACAR DENNY CAKNAN LAGU BARU

View More
Comments