oleh

Download Mp3 Happy Asmara – Banyu Moto

LIRIK LAGU MP3 HAPPY ASMARA – BANYU MOTO

Tembang iki tak gawe

Mung kanggo kowe

Sing paling tak tenani

Nganti saiki

 

Tumetese banyu moto iki

Sing dadi saksi

Sumpah lan janji

Sehidup semati

 

Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

 

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi

Sumpah lan janji sehidup semati

 

Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan

Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

 

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati

Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

DOWNLOAD MP3 HAPPY ASMARA – BANYU MOTO

Komentar

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

News Feed